Tarieven

Mijn tarieven:

Intakegesprek (ca. 60 minuten)  €55,-
Vervolgconsult (ca. 30 minuten)  €25,-
Eenmalig adviesgesprek (ca. 45 minuten)  €35,-
Weegconsult + korte vragen (ca. 10 minuten)  gratis
Totaalpakket (intake + 5 vervolgconsulten)  €150,-

Het intakegesprek is bedoeld als kennismaking. Ik kom bij jou aan huis om een aantal dingen te bespreken. Wie ben jij en wat kan ik voor je doen? En het belangrijkst natuurlijk…Hoe ziet jouw koel- en voorraadkast eruit en wat eet je allemaal? Ik probeer tijdens dit gesprek een zo goed mogelijk beeld van jouw huidige voedings- en beweegpatroon te krijgen. Verder zal ik je BMI en vetpercentage bepalen. Aan het eind van dit gesprek krijg je van mij een voedingsdagboekje mee naar huis om een week lang bij te houden wat je allemaal eet. Aan de hand hiervan zal ik een voedingsanalyse maken. Tijdens het eerste vervolgconsult zal ik deze met jouw bespreken en kunnen we samen een plan opstellen. Dit wordt de basis van jouw persoonlijk voedingsadvies.

Het korte weegconsult kan via Skype of WhatsApp plaatsvinden en is daarom gratis. Ik krijg zo een beeld van hoe het met jou gaat en jij kunt korte vragen stellen.

Je kunt natuurlijk ook een eenmalig adviesgesprek bij me aanvragen. Bijvoorbeeld als je merkt dat je bepaalde voedingsmiddelen niet goed kunt verdragen en je wilt graag meer informatie daarover.