Werkwijze

Gewoon en Gezond….De naam zegt eigenlijk al genoeg. Ik wil graag de nadruk leggen op gewoon en gezond eten. Dus geen strenge diëten, rare recepten of powerfoods. En al zeker geen dure maaltijdrepen of -shakes.

Een lichaam heeft voedingsstoffen, vitamines en mineralen nodig om optimaal te kunnen functioneren. Zo behoud je voldoende energie en bouw je weerstand op tegen ziektes. Daarom vind ik het belangrijk om te eten volgens de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Dan weet je zeker dat je op een dag alles binnen krijgt wat je nodig hebt en is er af en toe ook nog plek voor een lekker extraatje tussendoor.

Een kijkje in de koelkast

Uniek aan Gewoon en Gezond is dat ik bij jou aan huis kom. Je hoeft de deur dus niet uit voor een consult of weegmoment. Bijkomend voordeel hiervan is dat ik meteen een kijkje in jouw koelkast/voorraadkast kan nemen. Vaak ben je zelf namelijk helemaal niet bewust van wat goed en slecht eten is. Ik leer je hiermee meteen om beter etiketten te lezen. Fabrikanten zetten van alles op hun etiketten om het product gezond te laten lijken. Termen als “light” “bron van vezels” of “zoutarm” kunnen behoorlijk misleidend zijn. Als je het etiket beter bestudeert zul je zien dat zo’n product niet per definitie gezond is.

Gewoon en Gezond is er niet alleen om je te helpen met afvallen. Ook als je juist wilt bijkomen of als je merkt dat je bepaalde voedingsmiddelen niet goed kunt verdragen kan ik je helpen. Omdat ik ook gespecialiseerd ben in gezonde voeding voor kinderen geef ik voorlichting over op scholen en kinderdagverblijven.

Aarzel niet en vul vrijblijvend het contactformulier op de website in. Dan kan ik kijken wat ik voor je kan betekenen.